Monday, April 4, 2011

Usop Wilcha di ABPBH 2010

Anugerah Bintang Popular Berita Harian da abesssss.. pasti ramai yang tgh update status kat fb ngan twitter nak komen pasal ABPBH tahun ni kan??? haha.. aku tau.. cuba tengok kat fb korang, berapa ramai yang tengah update status.. ada yang suka dan ada yang tak suka.. ade aku kesah korang suka or x? aku pun gigih nak update jugak, sbb xnak ketinggalan.. manatau ada orang yang nak baca pasal entry ni kan?? walaupun aku x seglamer wartawan media hiburan yang lain, tapi aku pun ada peminat aku sendiri.. seperti geng kak limah, mak ngah n Dato' Siti (tangan kat bahu, mata pandang atas) at least lah kan???

Anyway, penganjuran untuk tahun ni best lah sikit dari tahun2 yang sebelumnya.. walaupun....
kan???? ade ke yang marah sebab artis feveret x menang??? awat pulak nak marah cekkk, ate kome kurang mengundi sape suruh?? aku pun x pernah mengundi.. sokong belakang tabir jer.. sokong tolong hits kan lagu diorang kat pusat2 karoke je jadilah.. menymbang gak tu.. bukan takat menyumbang, mensumbangkan lagu2 mereka skali.. ko ade???

tahniah Sam mng artis popular


hi fafau, i always support u


dah xnak melalut, matapun dah pening2 lalat bau taik ni... sbb makan durian otw balik dari antar Dato' Siti pegi Genting tadi.. RM 50 untuk 2 biji durian.. tapi x abis pun.. isinya maveles....meletup.. balik rumah sambil makan durian tengok ABPBH. aku x nak komen sape yang menag, sape yang kalah.. bagi wartawan2 je yang komen kat paper nanti.. aku nak komen pasal penghujung acara.. meletup sangat dengan kemunculan "Usop Wilcha".. bukan kat Arena Of Starzz aje yang menjerit.. aku kat stadium umah aku pun menjerit jugak (suara makngah paling meletup kat stadium ni). kelakar giler.. watak dalam Hantu Kak Limah menjadi sangat.. harap2 tahun depan, bio aje die yang jadi pengacara.. biar terbako Arena Of Stars tu.. kan kan kan.. sape setuju, sila angkat tangan macam saya.. kalau nak tengok sangat video usop ni.. klik lah kat sini.. jangan gelak guling-guling cukup. cer cite cer cite...


persembahan "awok" mmg meletup
kak limah, xdapat award ker?

Persembahan Dato' Siti juga best.. lain dari yang dia selalu buat.. selalunya aku like-like aje kalo die nyanyi.. (sorry Dato' Siti, anyway copot u cantik). malam ni superb... arrangment muzik yang lain. macam nak donlod je.. (tunggu org donlod kat youtube)... kalo korang terlepas nak tengok, leh g kat youtube kut2 ade.. hehe.. so itujelah yang dapat aku riview malam ni.. sok keje.. skit2 je lah..

benda yang buat aku bosan bila tengok majlis anugerah
  1. penyampai tanya sponser baju (kat blakang stage xleh tanya ke?)
  2. puji cantik dan hensem (every year skrip yang sama, cuba ubah sikit.. spt pipi tu cucuk botox ke?)
  3. terima anugerah, cakap panjang-panjang (korang xleh update status kat fb or twitter ker?.. kate artis mestilah ade blackberry or iphone kan?)
pssst: sian kak Limah...xde org nak sponser baju..

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...