Monday, April 4, 2011

Usop Wilcha bagi Trafik percuma kat Awok..

terasa kebestan lah pulak buat blog.. kalo ade orang yang sudi nak bace.. awok bukannye glamer pun.. awok x sangka lah pulak, bila awok buat entry pasal Usop Wilcha tu, terus dapat ramai pulak ler yang review.. terima kasih sbb sudi siggah yer.. ate kalo buleh, awok nak lah jugak merase blog ni di bace.. yer x? walaupun blog ni x seglamer blogger2 lain.. hehehe.. awok dah suke bebeno ni.. ate cer cite lagi... awok harap bebenolah, satu hari nanti awok boleh glamer macam si Usop Wilcha tu.. ate, sape yang setuju... angkat tangan macam ni!!!!! hehehe.. adoi.. Usop Wilcha.. terus glamer.. kalo tengok kat google, punyalah ramai org yang search nama dia.. ate blog aku pun turut sama terkena tempiasnya.. hik hik hik..


setakat pukul 1030 malam tadi dah ade 46 orang view blog aku.. walaupun xsampai ratusan mahupun ribuan pengunjung... tapi aku teramat gembira.. at least ade jugak.. aku buat blog bukan untuk glamer.. tapi untuk kepuasan diri sendiri aje.. lebih kurang syok sendiri lah.. nanti bila dah tua bangka nanti bolehlah tengok apa yang ditulis.. manatau kan.. untuk bahan rujukan generasi akan datang.. ade ke?????



Ramai blogger kat luar sana tengah cuba sehabis baik nak dapatkan ramai follower.. apa pentingnya follower tu? takat nak follow aje, tapi xde pekdahnye buat pe? woitttt!!!! banyaklah faedahnya... buleh suai kenal, buleh share2 cerita.. n yang paling penting buleh buat bisnes.. isk betul ker leh buat bisness ngan blog ni??? yer la.. budak skolah pun tau... nanti kalau dah ramai follower mesti ade sponser yang nak advertise iklan diorang kat sini.. kan kan kan.. so ape lagi.. follow lah aku cepat.... haha.. tapi tu jauh lagilah.. skang takat2 suka2 jer.. kalo tengok blogger terkenal macam Redmummy, Ben Ashari.. fuhhh giler.. beriban2 follower diorang ni.. aku harap aku pun boleh jadi cam diorang jugak.. manatau rezeki kan? Aminnnn...

2 comments:

  1. wa,pandai hang main ngan seo kan..tajuk best,entry menarik,kompem ramai baca...haha.same hobby ler kita..nama,fuh,sama..haha..

    ReplyDelete
  2. hahaha.. aku pun dah mula rasa best buat blog.. hehe.. sama sama weh.. mmg sama.. :-)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...