Monday, March 28, 2011

Antara Cinta Dan Lagu..

"andai dapat, kuundurkan putaran dunia...." lagu wajib waktu karok.. di glamerkan oleh kumpulan AXL.. jiwang sangat lagu nih.. tapi ni lah lagu kenangan aku masa kat skolah dulu.. time tengah hebat bercinta monyet.(monyet pandai bercinta ker?)


pasni Justin Bieber akan menangis kalo dengar... wakakakaka


lagu soley-soley pun ade


Sabtu lepas, g karok ngan geng2 kak Limah kat Red Box.. untuk lepas geram.. hah amik kau 5 jam berkurung dalam tu.. nyanyi pelbagai gerne macam konsert Akademi Fantasia untuk 7 minggu berturut2 non stop.. walaupun suara aku tak sesedap R-Kelly tapi sedap lagi kalu nak di bandingkan dengan Justin Bieber.. haha..


Apa kisah entry terbaru ni? ermm.... kisah cinta monyetlah, apa lagi.. sbb sana sini semua member aku sibuk cintan cintun.. macam2 cerita.. aku teringat kiash aku kat skolah dulu.. sejak form 1 lagi dah pandai nak bercinta.. hehe.. time dulu2, kalau bercinta waktu skolah boleh dikatakan glamer lah.. penah satu kali aku penah kantoi surat cinta dengan cikgu geografi.. huhuhu.. per ar, sampai skang aku tak tau apa isi kandungan surat tu.. sbb aku tak sempat nak baca.. (mungkin cikgu tu bagi anak dia baca kut) isk kejam tul.. kempunan aku.

Dulu waktu bercinta, siap ada cantum2 nama lagi.. korang penah buat x? mesti penah kan. mmg dah jadi trend.. tapi aku rasa best sbb kitirg becinta secara sihat.. ade ke cam tu? yes mesti lah.. sbb dulu semua kena jaga, dari segi pakaian, trend rambut dan paling penting... aku tak boleh kalah daripada dia time pekse... malu dowh kalu dia lebih terer dari aku.. so time tu asyik dapat no 1 - 7 jer dalam skolah.. bukan dalam kelas tau.. tapi sejak tak bercinta ni, asyik kecundang jer.. bukan aku serik nak bercinta, tapi aku malas nak bercinta..

Penah juga aku kantoi ngan mak aku, simpan diary percintaan kami dlam almari baju.. aku lupalak yang mak aku ni suka mengemas almari baju.. adoi.. terus kena dengar siaran radio tanpa henti.. bukan sehari dua, tapi setiap hari.. itu dulu, skang ni... asyik kena dengar siaran radio jugak... dok asyik tanya bila nak kawin.. "mak jodoh tak dak lagi ni"

Itulah story cinta di bangku skolah.. lepas daripada tu aku dah x bercinta lagi... sbb banyak benda aku nak fikir. Dengan kerja la, karoke la, tengok wayang la... amik gambar la.. tak sempat aku nak layan feeling2 cinta ni.. So dis week ingat nak pegi lagi buat konsert secara besar-besaran.. so kepada anda yang nak dengarkan kehebatan suara Geng2 Kak Limah... bolehlah dapatkan tiket cepat.. sbb macam goreng pisang panas.. kalah konsert "Super Junior"..

Hehe.. Geng2 Kak Limah semua... get ready yer dengan lagu2 korang.. sbb kalini mungkin kit akan buat konsert jelajah macam "double Trouble" tu.. itu semua permintaan peminat seantero.. cayalah.. Majulah sukan untuk negara..

pssstttt: lagu kak ramlah ram pun ade tau.. hehehe..

4 comments:

  1. uish keluar anak tekak karok.. huhuhu..

    ReplyDelete
  2. mrs gee.. bukan takat anak tekak jer kuar.. abis semua anak terkeluar

    ReplyDelete
  3. kau memang selalu kena tinggal la.. isk2 kesian tul...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...