Thursday, February 24, 2011

Geng-geng Kak Limah Glamer...

holla.... malam ni rasa nak glamer2 skit.. nak show off pakaian aku semasa kat ofis.. boleh ke? ahhh lantakla, ni blog aku yang punya.. :-) entry ni agak kusam tapi masih relevan kalau nak di GLAMkan dalam ni.. hehehe... feeling2 artis Hollywood jap.. okey.. first of all, ni semua adalah pakaian yang telah dipakai oleh Geng-geng KaK Limah semasa hadir ke Annual Dinner yang lepas.. GLAM tak GLAM sangatla, cuma terasa lain daripada yang lain...
Last year dengan tema King Hereos and apetah aku dah tak hingat, kitorang Geng-Geng Kak Limah pun turut serta dalm contest Theme Award yg di anjurkan.. mmg every year participate.. dis year tak tau lagi nak join or tak..
Sebbnya?????
penat teramat sgt...

*sebelum GLAM, kenelah renovate rupa paras dulu..

Baju bukan daripada tajaan Wan Pa, Rizman, ataupun Halt Dolmat.... tetapi dari Collection Why.. butik terletak berhampiran dengan ICT Shah Alam..
Pada malam Gala tersebut ramai yang melaram sakan, sebabnya nak rebut hadiah yang ditawarkan.. tetapi aku tak mo masukkan koleksi Geng-Geng yang lain, sebab tak nak bagi diorang Glamer kat Blog aku.. hehe.. so ini adalah ataranya....
so korang jangan tekejut melihat hasilnya nanti ye.. maklumlah sekali sekala Geng Kak Limah nak GLAM kan? Asyik pakai office attire jer... BOringgggg...

ini adalah kesan daripada make over Why Production terhadap diri aku.. heyyyy bukan yang seblah kanan tu okey... confirmlah yang seblah kiri ala-ala futuristic... .. (tapi baju tu ketat)

ini pulak adalah fesyen reben besar tak hingat dunia.. bagi dia, reben tu umpama crown MIss World.. katanya... KO MAMPU???? x kannnn....

yang ni pulak fesyen ukur lilit ala-ala lampu chandelier.. tapi yang paling meletop ialah Cat Women yang tengah Pose kelaparan.. maklumlah judging time bermula seawal pukul 12 tgh hari.. mekap pukul 8 pagi.. tapi dinner pukul 8 malam...

wah... kak mariam pun nak glemer jugak ni??? ni dari kampung mana ni? surabaya? langkasuka? akupun tak tau.. sebab dia bukan dari ahli kumpulan aku... yang penting.. mamat yang konon2 omputih kat belakang tu pun nak tumpang glemer guna camera aku.. hishhh...

Yesss... nilah masa yang ditunggu2... kitorang dah masuk dalam Dewan Di Mines Exibition Centre.. terasa macam nak pegi anugerah Grammy la.. GLAM yang teramat-amat sangat.. yang paling penting dapat Handpone... hehehehe...

ya.. inilah rupa Geng-Geng Kak Limah pada malam tersebut.. ada Miss India, ada Snow White, ada Lady Gaga.. ada OBIone Star Warssss.. and yang kat tengah2 tu sape? hah dialah yang menang kategori The Most Colourfull pada malam tersebut.. yang lain2 hanya dapat hadiah consolation.. jadilah tukan? baju sponsor, makan sponsr...dapat handphone.. pastu yang penting dapat Glamer.. hehe.. okey itu jer... kalo nak tengok yang lain-lain lagi... boleh view kat Facebook aku..


4 comments:

  1. wohohooo.. nice kostum bro.. kim salam kat lady gaga tue.. ;p


    Entry Terbaru: Apa Dah Jadi dengan DrBook..

    ReplyDelete
  2. hahaha... okey.. nanti aku kim salam kat dia..

    ReplyDelete
  3. salam..
    mengunjungi rakan2 blog:)
    salam perkenalan

    blog apisv2

    ReplyDelete
  4. salam apisv2.. follow la.. i follow u...tq drop by kat sini

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...