Tuesday, February 22, 2011

Gagaga comel ke?



Entry for tonite dimulakan dengan gelak ketawa..
Hahahahaha.. why? sebabnya tadi kakak aku send gambar anaknya yang overdoss main mekap2 tengah malam.. isk2.. cun ke dik? hehehe.. lawakla.. sbb baru umur tak sampai 5 tahun skali ngan adik dia, main mekap2 tengah2 malam.. apa nak jadi ni? nak kata mak dia rajin mekap, tak kut? (mmg pun x rajin mekap).. tapi kelakar sbb kecik2 dah pandai.. rindula nk balik jumpa dengan budak2 nakal ni.. x pe, tunggu pertengahan bulan depan "uncle" balik.. uncle katanya.. :-) ye lah uncle, takkan aunty kut kan?
well aku mmg rapat dengan anak-anak saudara ku ini.. dari kecik lagi mmg selalu kena tgl ngan aku bila mak ayah dia nak g jln2.. cuma yang paling kecik je tak sempat aku nak jadi "baby sitter" sbb dh pindah balik SP.. isk.. kakak aku cakap, yang anak dia yang perempuan ni lebih hebat daripada abang2 dia.. hebat macam mana aku tak taulah.. tunggu je la balik nanti.. tak sabar nak balik kampung la.. tu anak2 buahku.. tunggu kepulangan pakngah mu ini yer.. nanti kita boleh pegi "konda-konda sekali".. hiks..
hah... inilah dia wajah kakaknya... "cantik tak saya?"
ni pulak adik nya.. "ada yang nak berkenalan?" :-)

p/s to my sis:
Gagagaga... hantar lah mms yang lain lagi..

2 comments:

  1. ni mesti turun skill nenek yatie kan???

    ReplyDelete
  2. hahahahaha... cer tanya kat dia.. sapa yang ajaq..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...