Wednesday, September 9, 2009

Meeting Of The Royal...

Sawadeekap... hehe.. dis is my general meeting or the Royal.. Majlis ni berlangsung di Mines International Convention Center.. Lihatlah betapa ramainya kerabat2 di raja seluruh pelusuk dunia hadir untuk meeting ni.. :). well actually dis is my pic during the Annual Dinner.. tema untuk tahun ni ialah Romance Of The Three Kingdoms.. best giler.. dapat masuk finalist dan menag di tempat ke-3 daripa beribu2 org yg hadir.. so???? Penat tu jangan cakaplah, letih sesangat.. sampai sakit pala, belakang dan kaki..coz since dari pagi make up, pastu wearing costume n go to the judging.. tak boleh nak berehat langsung.. but berbaloi la dgn apa yg kitorg buat.. Bayangkan dari awal pagi hingga ke leeat malam still pakai costume ni.. huhu letih beb.. tapi x per sbb penat lelah kitorg berbaloi.. bukan takat team je yg menang, tapi individual category pun kitorg sapu jugak.. rezeki... dah tu, menang lagi Table Draw.. dapat lagi hadiah...mmg berbaloi baloi..
kalau korang semua nak tau, pada malam tu, aku bercouple ngan cik siti jadi kerabat Siam..comel kan? dah macam org siam dah aku tgk..kat kepala tuh jgn ditanya berapa berat..kalau ditimbang karat emas, boleh beli rumah banglo..hehe..cun tak? tapi kat baju aku ni, sepatutnya ade lagi aksesori yang kena pakai, tapi aku tak pakai sbb terlalu berat.. nak buat macam mana, org siam kan kaya dgn emas, sbb kerajaan negeri kedah dok hantar bunga emas kan? tul tak? kalo kita semua baca sejarah la...


okey...yg ni pulak gambar kami bertiga, tapi yg kat tepi tu bukan dr group kitorg...tapi group lain...but wearing a same costume...tapi agak fusion skit..nama dia kak hajar.. so kami ni adik beradik dari kerajaan siamlah... aku sorang je putra siam yg hadir pada malam tuh...yg lain tak dapat nak dtg, sbb kene H1N1.. tak pelah, doakan mereka semua itu sihat2 sejahtera yer.. so ini ajelah yg dapat aku kongsikan untuk kali ini..
















No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...