Tuesday, July 21, 2015

Raya 2015 Punya Cerita


Assalamualaikum, agak berdebu blog ni. Tetiba rasa teringin nak merepek kat sini. Masih belum terlambat kut nak wish Selamat Hari Raya kat korang kan? 
Tahun ni, macam2 cerita ada. Tak tau nak story camne...
Balik kampung macam singgah homestay, kejap sgt. Macam biasa, alasan tiap2 tahun, "orang bujang xleh cuti lama2" 
Tahun ni rasa macam agak best skit. Sbb, anak menantu mak ayah semua berkampung kat umah. Meriah amat. Ade ahli keluarga baru. Serius best. Xpuas weh. 
Hari raya ke-2, balik kampung mak kat Kedah. Macam biasa aktiviti tiap2 tahun, family gathering. Kalo nak kira dengan jari, mmg x boleh. Lebih kurang 80 orang semuanya. Masak macam nak buat kenduri. 
Aku harap, bilangan ahli keluarga ini akan bertambah dengan zuriat yang baik2. Sepupu sepapat majoriti dah ade rumah tangga, tapi aku? Masih melukut di tepi tangga. 😭

*doaku agar tahun depan aku akan ada family sendiri. 😉


1 comment:

  1. Секс: проститутки Харькова вип секс,просто течет по ногам и теряю голову когда его не хватает, и выполняю капризы на отлично. Превосходная работа ртом. Кто хочет стать водителем людей, должен в течение доброго промежутка времени слыть среди них их опаснейшим врагом.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...