Tuesday, August 25, 2009

Teh tarik..


Alhamdulillah..kenyang jugak akhirnya.. arini aku berbuka di Teh Trik Cafe kat IOI mall.. best gak tempat ni.. nyaman gler.. sambil makan leh lepak kat luar tgk sun set.. harga kat sini tak lah mahal sgt..mmg berbaloi la.. dah abis makan siap leh tambah lagi... rezeki bulan poser.. tetamu di teh Tarik cafe ni cam biasa je la... mungkin bukan hari cuti kut.. tapi apa yang aku nak kongsikan di sini ialah bukan dari segi tetamu, tetapi dari segi tempat nya.. mmg best.. sbb ade dua site, belah dalam dan luar. kat dalam ade air cond, tapi kat luar tak de.. fresh air.. berhadapan dgn tasik view menghadap ke USj.. cantik siut.. time makan ada angin bertiup sejuk jer... pengurus cafe ni pun okey, layanan yang mesra..murah rezeki..harap2 dia bacalah aku punya blog ni...manatau kut2 leh dapat makan free pas ni.. hehe...tgklah sendiri best kan? time ni matahari baru nak terbenam..sbb nak bukak poser..

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...